Груминг салон

Груминг салон

Грумингът е термин, който обхваща всички процедури за разкрасяване на вашия любимец. Подстригване, къпане, рязане на нокти, разресване, сушене, почистване на уши и гънки, озонотерапия и всякакви други процедури. В нашата клиника се предлагат фризьорски услуги, като през целия процес се стремим да сведем чувството на стрес в животното до минимум.

Агресивни животни със силно занемарена козина или с много сплъствания се налага да бъдат седирани от нашите лекари.

Поддръжката на безупречен външен вид изисква много умения, които  сме натрупали през годините.  При нас можете не само да подстрижете вашия домашен любимец, но също така  може да ви предложим и пакетни услуги.

Котките за разлика от кучетата се нуждаят от по-малко грижи за козината, тъй като те сами се почистват. Но през време на усиленото линеене на козината за тях се препоръчва разресване, къпане и подкъсяване на козината, за да предотвратим образуването на космени топки в червата и стомаха.

Нашият опит показва, че в България собствениците трудно се справят с козината на дългокосместите си любимци, и те често допускат образуване на сплъстявания, които предизвикват значителна болка у любимеца. Поради тази причина при такива животни се препоръчва анестезия, която няма да позволи вашата котка да изпитва болка докато бъде обработвана козината и кожата.

Ние от екипът на ветеринарна клиника Ню Вита ще ви помогнем да се справите с всякакви козметични проблеми и ще ви дадем насоки как да не допускате да се случат.

Изисква се предварително записване на час. Цената се определя в зависимост от типа услуга, от състоянието на козината и от това дали ще е необходима седация на домашния любимец.

 

Позвънете
Адрес