Хирургия

Хирургия

Много от собствениците на домашни любимци са силно притеснени и загрижени, когато домашният им любимец трябва да бъде подложен на анестезия или седация. Ние от Ветеринарна клиника Ню Вита сме едни от първите в страната, които започнаха да работят с апарат за инхалационна анестезия, тъй като имаме високи стандарти по отношение анестезията и следоперативното обезболяване. През изминалите години инвестирахме в съвременна апаратура, за да можем да сведем до минимум нежеланите странични реакции и медицински усложнения.

Предлагаме богата гама от манипулации, изследвания и хирургични процедури:

  1. Мекотъканна и коремна хирургия.
  2. Ортопедия и травматология.
  3. Онкохирургия.
  4. Хирургия на гризачи.

В нашата клиника разполагаме с проектирано отделение за реанимация и следоперативни грижи. Използваме доказани протоколи за следоперативно обезболяване и интензивни грижи. Целта на всички тези подходи е да осигури първокласна хирургична помощ в една спокойна среда за вашите любимци.

Операциoнната ни зала е оборудвана с пациентен монитор, който следи  жизнено важните процеси на организма по време на анестезията-температура, сатурация, пулс, сърдечен ритъм. На разположение имаме и вакуум аспиратор, автоклав за стерилизация, електронож и спрей коагулатор.

 

Позвънете
Адрес