Хотел

Хотел

 Условия за настаняване в хотел

Ние от Ню Вита знаем колко важно за вас е да намерите подходящо място, за да оставите вашия любимец за временен престой.  През изминалите 8 години натрупахме богат опит в тази сфера. Нашата цел е да направим вашата почивка спокойна и незабравима, знаейки че оставяте любимеца си в ръцете на обучени професионалисти. Тук при нас вашите любимци са всекидневно наблюдавани и обгрижвани от ветеринарни специалисти, и обслужващ персонал, които се грижат за тях, като самите вас.

Цената на престой се определя в зависимост от размера и килограмите на животното и включва настаняване в съответно помещение, храна, и разходки.

  • Котки – 25 лв/ нощувка
  • Кучета до 10 кг – 30 лв/ нощувка
  • Куче над 10 кг – 35 лв/ нощувката

Нашият хотел разполага със стандартни и ВИП вътрешни боксове за кучета, които осигуряват максимална безопасност и комфорт по време на престоя. Разходките са минимум по два пъти на ден с продължителност над 30 минути на повод. Изхранването е предимно със суха храна. Индивидуалните стандартни боксове са широки 110-120 см. и са с дълги 160 см. ВИП боксовете са широки 220 см и са дълги 160 см.

За котките сме предвидили стая с малки индивидуални апартаментчета, оборудвани с най-подходящите аксесоари.

Приемаме и гризачи на хотел. По време на престоя си те обитават собствените си клетки, но има възможност срещу допълнително заплащане през топлите месеци да бъдат пускани, да се разхождат в специално ограждение в нашата градина.

В нашият хотел вашия любимец ще получи:

  1. Качествено обслужванеот опитен персонал.
  2. Чисти, климатизирани и безопасни боксове за кучета и малки апартаменчета за котки.
  3. Комфортна атмосфера
  4. Чисти легълца и постелки, които ежедневно почистваме.
  5. Индивидуална грижа.
  6. Ежедневни наблюдения от лекар и  ветеринарна медицинска помощ (ако е необходимо).

За да направите резервация в нашия хотел е необходимо капариране на нощувките.  Ако се откажете да ползвате услугата капарото НЕ ви се връща. Моля, прочетете условията за настаняване на животни.

Позвънете
Адрес