Условия за настаняване на домашни любимци в хотел

Условия за настаняване на домашни любимци в хотел

1. В  нашият нов хотел се настаняват клинично здрави животни (кучета, котки, зайци и други видове гризачи, както и птици в собствена клетка).

2. Можете да резервирате помощение за вашия домашен любимец само след като платите капаро от 50 лева (ако общата ви сума на престоя е по-малка от 50 лева се заплаща цялата сума), което в последствие ви се приспада. Но ако се откажете от резервацията, то капарото НЕ се възстановява.

3. При настаняването на любимеца, собственикът е длъжен да предостави паспорта на животното за проверка. Също така паспортът трябва да остане в хотела. След напускане на хотелът той ще ви бъде върнат. Ако нямате паспорт, не се притеснявайте, нашите лекари ще ви издадат на място при настаняване на вашият домашен любимец.

4. В паспорта задължително трябва да са вписани датите на последните поставени ваксини, и датите на последното вътрешно и външно обезпаразитяванена животното, които съответно да са заверени от ветеринарен лекар. Ако сами си закупувате препарати от зоомагазин то това обезпаразитяване няма да бъде зачетено, и при настаняване в хотела вашето животно трябва да бъде обезпаразитено и вътрешно, и външно от нашите лекари.

5. Кучетата, които ще бъдат настанени в хотел задължително трябва да имат поставен микрочип.

Не се приемат на  хотел следните категории животни :

  • Агресивни животни.
  • Болни животни. За тях се предлага услугата „стационар” (болнично лечение).
  • Разгонени женски животни – без предварително уведомление.
  • Неваксинирани последните 12 месеца животни.
  • Вътрешно и външно необезпаразитени животни (трябва да следите срока на действие на препаратите, които използвате за профилактика).

Ако сте пропуснали да ваксинирате или да обезпаразитите вашия домашен любимец, то това можете да направите и на място при настаняване на животното в хотел „NEW VITA”.

6. Настаняването на животните може да бъде направено през целия ден, при свободни места и след предварителна уговорка.

7. Напускането на хотела е до 14:00 часа. Ако решите да вземете вашето животно след 14:00 часа, но в рамките на работния ни ден,ще трябва да заплатите допълнителна такса от 15 лева.

Моля, съобразявайте се с нашето работно време. Предаването на животни се осъщесвява до 30 минути преди края на работното време. Ако вашият любимец просрочи престоя си и бъде взет на следващият ден се заплаща пълна нощувка.

8. Също така трябва да знаете, че ако решите да вземете вашият домашен любимец няколко дни по-рано, то няма как да ви възстановим сумата по престоя за тези дни. Така, че ви молим предварително да заявявате точните дни на престоя на вашия любимец.

9. При настаняването, се налага да попълните декларация за настаняване на хотел.

10. При настаняването се заплаща цялата сума.

11. При престой над 14 дни ползвате 10 % отстъпка от цялата сума.

12. Цената за престой на повече от един домашен любимец на един собственик се таксува с -10 % отстъпка за целият период.

13. Ако желаете може да донесете храна на своя домашен любимец, за да се избегнат храносмилателни разстройства. Но това няма да намали цената на престоя.

14. Всички посетители на хотелът ползват 10 % еднократна отстъпка от зоомагазина.

Изискванията за настаняване на хотел са съгласувани със съществуващата нормативна уредба на Република България.

 

Позвънете
Адрес